16 postów w tym temacie
Hicarian

No własnie za co?
maciek
chyba za to ze jest najbardziej awaryjna ciezarowka na rynku....
maciek
chyba za to ze jest najbardziej awaryjna ciezarowka na rynku....
Transbud

Za przestronną kabinę oraz niską do konkurencji cenę części i serwisu.
ocg

Man to padaczka
alex

ocg dlaczego tak uważasz ?
powiem szczerze ze trochę załamuje mnie ciągła krytyka. Proszę napisz dlaczego tak uważasz.
paweł4545
Kolego piszesz że awaryjny jest MAN. To chyba trafileś na wypiłowane autko. Albo piszesz z pały żeby pisać. W mojej firmie mam tylko MANy i nie ma nic lepszego. Kolega ma Renówki i Iveca po jest padło!!!!
MAN GÓRĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
piotrek

Man to szrot. Mam jednego Mana wśród actrosów i szczerze mówię że nie jest to samochód. Bardzo awaryjny, zawsze coś, nawet jakaś pierdoła ale i tak musi być problem. Dobry znajomy ma Mana w śród Dafów, ma taką opinie jak ja na jego temat. Pozdro
Rafał
Witam dostałem nowego Mana TGS 8x6 jestem z niego niezadowolony amortyzatory z przodu wylały mi po 2,5 tyś km ale serwis Mana reklamacji nie uznał bo za mało leją ,ADB bardzo dużo obudowa stacyjki odstaje zrobili zdjęcia i po temacie.Mamy też nowe mercedesy tam niema problemów z serwisem zalety mojego mana to duża kabina i klimatronic .Panowie jak was traktują na serwisach Mana w Polsce
Walczykk

również jestem zwolennikiem MANÓW to bardzo solidne ciężarówki, a jak są prawidłowo użytkowane to długo posłużą.
Dzyn

Jeżdżę TGX\'em jedynym plusem tej ciezarowki jesto ze ma duza kabine i tylko tyle..
Mocy to auto nie ma wogole 440 koni prosze was z silnika 10,5 litra do solowek niech sobie ten silnik wsadza..
Serwisy szkoda gadac, jade z awaria oni nie wiedza co sie stalo i jezdze tak juz od roku...
Rabena

Tragedi jezdze juz ponad rok TGX\'em 2008rok 440 koni, bieda brak mocy, MarneAutoNiemieckie...
Jedyny plus przestronna kabina ale itak biednie zagospodarowana...
gregoryw

Co sądzicie o podwoziu TGS 26.440 pod zabudowę hakową ?
wojcik199

Dzięki za info ;)
Paletowiec

Za niezawodność, mam małe Iveco i MANka i powiem szczerze, że serwis jest super tani i nieczęsto coś ważnego się sypie.
Zresztą połowa znajomych wybiera MANy, o czymś to świadczy.
Joanna
Za niską cenę.