Iveco , nasze Iveco - fotki, dyskusja i opisy waszych aut
Subskrybuj wątekRozpoczęty dnia 13.04.2010
Odpowiedz w tym temacie25 postów w tym temacie
Hicarian

Wrzucajcie do tego tematu wszystko na ten temat!
www.tacho-tir.pl
Masz problem z uzyskaniem swojej wypłaty? ?? Nie jesteś pewien czy pracodawca nalicza Ci pensje zgodnie z prawem? ?? Zgłoś się do nas - POMOŻEMY CI !!! - www. tacho-tir. pl
pomdr
Skoro tutaj jakoś słabiutko z postami to może przedstawię swoje Iveco.
Obecnie posiadamy 3x Iveco 50c15.
o ładowności 2500kg
( możliwość zabrania do 2 osób).
Z pojazdów jesteśmy zadowoleni, sprawują się idealnie, dostosowane do naszych potrzeb.
A może ktoś jeszcze się udzieli w temacie Iveco ? :)
_________________________________________ www.pomocdrogowapoznan.biz
pomocwroc

Oto nasze Iveco :)
ewkaso

Może ktoś podrzuci linki do fajnych galerii Iveco? Tyle tego jeździ po drogach...
darulo

mówicie że Iveco Wam się sprawdza w przewozach niezbyt dużych gabarytów? mam zamiar dokupić 2 samochody i właśnie zastanawiam się nad marką ;p iveco w sumie takie wysłużone jeśli chodzi o transport więc może coś innego?
Hubbert

Jak komputer w domu łaskawie zacznie działać to wrzucę swoje foty :)
Zmrożony
Wreszcie trafiłem w odpowiednie - jak sądzę - miejsce. Potrzebuję porady odnośnie tej zabudowy pod Iveco Daily. Miał ktoś do czynienia i może się wypowiedzieć?
pietyahouse

Iveco 35C11 rok 2000.
Kupiony używany po remoncie(złamana rama)w 2006r.Przez 10 kolejnych lat poza elektryką i blacharką kompletnie zero napraw.Posypał się dopiero niedawno poszło most wyciek z pompy stacyjka brak mocy itp.A jeździł naprawdę dużo i do pełna ale nigdy przeładowany.Sądze że nigdy nie przesiądę się na inna markę.
ŁukaszVolvo
Mam możliwość zakupić Iveco Daily IV w dieslu. Co sądzicie o tym w kontekście małej firmy, przebiegi ok 80km dziennie? Liczy się głównie niezawodność, ew. tanie części.
VladimirKiszko
Moim zdaniem dobra opcja, jeszcze zależy w jakiej kwocie, bo tego nie powiedziałeś. Ale uważam że to solidne auta ogółem, natomiast sporo powiedziałby chociażby rocznik. A części do iveco znajdziesz tanie, na przykład zamienniki fast original, których jest dość sporo na rynku i mają dobry stosunek jakości do ceny.
kawosz
W Chorzowie jest hurtownia celkar. Fast to jest ich marka więc tam na pewno możesz zamówić o ile nie mają już na miejscu. Możesz najpierw do nich zadzwonić (numer pewnie mają na stronie) żeby się upewnić czy są dostępne tajle jak już będziesz potrzebował
Kawosz
W Chorzowie jest hurtownia celkar. Fast to jest ich marka więc tam na pewno możesz zamówić o ile nie mają już na miejscu. Możesz najpierw do nich zadzwonić (numer pewnie mają na stronie) żeby się upewnić czy są dostępne tajle jak już będziesz potrzebował
ŁukaszVolvo
Kupiłem to iveco daily i teraz czeka mnie wizyta w hurtowni bo muszę przy nim trochę podłubać zanim pojedzie w pierwszą długą trasę. Tak że chyba sie w te części fast zaopatrzę i potestuję
ŁukaszVolvo
Kupiłem to iveco daily i teraz czeka mnie wizyta w hurtowni bo muszę przy nim trochę podłubać zanim pojedzie w pierwszą długą trasę. Tak że chyba sie w te części fast zaopatrzę i potestuję
DieHard
Kiedyś kupiłem amortyzatory z fast original i byłem w ciężkim szoku, bo jeździłem na tym trzy lata, a nie oszczędzałem auta. Tak że z mojej strony mogę polecić.
Leon72
Ile dokładnie kilometrów przejechałeś na tych częściach? Trzy lata to dla jednego 100 000 km a dla innego 10 000. Pamiętasz dokładnie?
DieHard
Wtedy jeździłem dosyć daleko, nie wiem ile dokładnie kilometrów zrobiłem ale w granicach 50-60 tysięcy na pewno. Po tym czasie auto sprzedałem, a zamontowane fasty dalej w nim były.
Kino
To ciekawe bo ja słyszałem że na przykład wahacze mają średnie.
trucktrack
Też o tym słyszałem ale wydaje mi się, że to była kwestia jakiejś konkretnej partii, bo jak poczytałem w necie to wszystkie te opinie o wahaczach są z jednego okresu. A jak ja kupowałem później i mówiłem że wolałbym ich nie brać z uwagi na te opinie, to sprzedawca mi powiedział własnie, że nie ma z nimi problemów poza tym jednym momentem parę lat temu. Zaryzykowałem i faktycznie nic się z nimi nie dzieje.
oli
A jak długo jeździsz na nich? Często zamienniki są nierówne.
Walter
Póki co mam przejechane 17000 km. Ale raczej za granicą więc i drogi lepsze ;) Nie wiem na ile by starczyło na naszych wertepach.
darnise

Tak z nowości Link podpisał kontrakt na nowe stralisy, dobrze bo to bardzo fajne auta
ctlprzeprowadzki

Witam,
ja akurat jestem z tych co chwalą iveco.
Mam dwa jeden 35c12 i 15s11 na oba nie moge złego słowa powiedzieć, jak to mówią wół do pracy, kilometry kręcą ciężary wożą i nic się z nimi nie dzieje, tylko podstawowa eksploatacja - oleje klocki filtry.
Pozdrawiam.
www.eu-transport.pl
Z mniejszych aut, polecam busa Iveco Daily 2017, u nas się sprawdza bez większych problemów.
-----
www.eu-transport.pl