Inne nie znaczy gorsze - WPISUJEMY SIE
Subskrybuj wątekRozpoczęty dnia 13.04.2010
Odpowiedz w tym temacie16 postów w tym temacie
Hicarian

No własnie na czym jezdzicie?
huzar

Ja jeżdżę Citroenem C3. To maleńki samochód ,jest bardzo dobry , wcale się nie psuje , spala mało benzyny , jestem do niego strasznie przywiązany .
kubi79

Pan Huzar napisał , że ma Citroena C3. Ja kupiłem takie samo auto .Jest ono bardzo dobre . Mam z nim jeden mały kłopot ,jest w nim za niskie zawieszenie tablicy rejestracyjnej , gdy parkuję często ta tablica mi odpada .Czy pan ma podobny kłopot ?Proszę mi odpisać .
huzar

Ktoś mnie pyta czy mam problem z tablicą rejestracyjną w Citroenie ? . Z tą tablicą mam jednak kłopot . Jest on w praktyce już bardzo małym problemem , gdyż wzmocniłem ją kilkoma śrubkami i lekko podniosłem wyżej .Trzeba jednak powiedzieć ,by to montowano wyżej już w fabryce .
plomby piaseczno
Najlepsze są ale plomby z piaseczna. W województwie mazowieckim jedyne plombownice w dobrych cenach.
Plombujemy drzwi, plombujemy worki, kontenery plombą boltową lub plombą kłódkową.
Plomby plastikowe to największy wybór na rynku, są one numerowane i można mieć plombę z logo.
plomby warszawa
a i zapomniałem jeszcze o kontakcie plomby.dacpol.com.pl
hammer

Ja już od dobrych 10 lat jeżdżę VW Bora i bardzo sobie to auto chwalę. Setki tysięcy kilometrów za nami, a ono wciąż sprawuje się nieźle.
pomdr
Ja też Citroen, z tą różnicą, że Berlingo:)
Fajne, pojemne autko. A i cała rodzina się pomieści, także zawsze jakieś plusy. Dodatkowo jak narazie bez większych problemów technicznych.
________________________________________________________________________________________ www.pomocdrogowapoznan.biz
aniela.piast

Cześć. Potrzebuję wynająć autokar? Jaką firmę poradzicie?
Evva

Ja póki co jeszcze nie prowadziłam ciężarówki, ale doskonale radzę sobie z moją osobówką - Citroenem Xsarą Picasso :) Mamy go od 4 lat i póki co jest niezawodny.
darulo

fajnie, że wspominacie o C3 bo właśnie chciałem kupić taki samochód do jazdy tak po mieście, bardziej dla kobitek w domu i jestem w trakcie poszukiwań, ale cieszy mnie że pochlebnie się o nich wypowiadacie, znaczy, że nie jest z nim tak źle :D nigdy jeszcze citroena nie miałem, zawsze byłem wierny VW ale coś się chyba zmieniło :D
darnise

\" fajnie, że wspominacie o C3 bo właśnie chciałem kupić taki samochód do jazdy tak po mieście, bardziej dla kobitek w domu i jestem w trakcie poszukiwań, ale cieszy mnie że pochlebnie się o nich wypowiadacie, znaczy, że nie jest z nim tak źle :D nigdy jeszcze citroena nie miałem, zawsze byłem wierny VW ale coś się chyba zmieniło :D \"
Citroeny to dobre samochody, nie wiem czemu się go obawiasz.
kokul

leon FR 170KM
tom77tp
zainteresowanych remontem domu , mieszkania czy salonu zapraszam do zainspirowania się produktami dekoracyjnymi z kamienia naturalnego zdjęcie do producenta oferującego piaskowiec polski 
Nie będę kłamać, jeśli powiem, że https://maszynyhazardowe.com to topowy serwis gier online.
Borek

Chwilowo jestem na aucie zastępczym i jest to opel mokka :)