22 postów w tym temacie
transpl

Witam chciałbym wprowadzić monitoring GPS w swojej firmie. Chciałbym pozbyć się nadużyć w środowisku kierowców i przedstawicieli handlowych. Znalazłem Honeywell Dolphin 7800 ale nigdy nie korzystałem z takiego urządzenia. Chciałem dokonać zakupu ze strony ale najpierw chciałbym go przetestować zna ktoś jakiś serwis gdzie mogę wypożyczyć to urządzenie albo podobne?
arti

Z tego co się orientuję firma PetSoft ma demo monitoringu gps. Mój znajomy korzysta z ich usług i bardzo sobie chwali ich lokalizatory
INSTALATOR GPS
Jestem instalatorem systemów GPS, współpracuje z różnymi firmami.
Jeżeli chcesz się dowiedzieć czegoś od strony technicznej i o różnych \"haczykach\" w umowach zadzwoń a na pewno doradzę jakiś odpowiedni system dopasowany do twoich potrzeb.
Współpracuje z kilkoma różnymi firmami z branży GPS, jestem inżynierem elektroniki z kilkuletnim doświadczeniem w tej dziedzinie.
INSTALATOR GPS
tel. 515 430 877
barlosinho

Petsoft ma nieco ograniczone możliwości, raczej radziłbym sprawdzić SATIS, zobaczysz jak kolosalna jest różnica. O wiele bardziej dokładne odczyty i więcej możliwości. Poza tym daje dużo fajnych możliwości typu Mobileye czy ocena Ecodrive.
gosc

Witam zapraszam do kontaktu w celu spotkania i przedstawienia oferty 785038000 ,posiadamy ofertę monitoringu GPS dla samochodów firmowych i nie tylko.
robertbert
Ja ze swojej strony mogę polecić Alfatracki: www.alfatronik.com.pl/alfatrack-mini-lokalizator-gps-alfatrack-200-platforma-p-894.html ze swoim w firmie korzystamy z nich już od jakichś 2 lat i nie mamy z nimi wiekszych problemów, kierowcy wiedzą że jezdza z lokalizatorami wiec nawet nie wpadaja na pomysł by wykorzystywac samochody inaczej niż ustalilismy.
remek
My też korzystamy z lokalizatorów Alfatrack: www.spy-center.pl/system-lokalizacji-pojazdow-alfatrack-s-300-p-191.html naprawde stabilne urzadzenia i widac efekty ich zastosowania, kontrola pracy robi jednak swoje
Lucas65
U nas też były naduzycia, no niestety tak to juz jest z ludźmi jak sie ich nie pilnuje, to wykorzystuja sytuację. Niedawno zdecydowalismy sie na zakup takich lokalizatorów: www.sklep-seko.pl/mini-lokalizator-gps-alfatrack-s-200-z-platforma-p-79.html i rzeczywiscie taka kontrola przynosi efekty w postaci oszczednosci na mniejszym zuzyciu paliwa.
Tenigroo

ostatnim czasem chyba monitoringu gps sporo firm zainwestowało jednak to jest chyba dobre wyjście z całej sytuacji. Moja firma tez zaczyna w to inwestować kiedyś bawiłem się w własną firmę ale nie za bardzo mi to grało odszedłem do firmy kolegi rozrosła się naprawdę potężnie teraz chcą własnie w moinitoing zainwestować a firm jak grzybów na rynku i nie wiedzą w co maja inwestować. Teraz właśnie rpzeglądam fora też tutaj pisałem chyba o jednej firmie ale już nie pamiętam. Chyba 20% można zainwestować paliwa znaczy zaoszczędzić dzięki tej technice.
marek89983

Według mnie bardzo dobry monitoring GPS jest od Transmobil - żadnych ukrytych kosztów, wszystko dostępne dla właściciela i spedytora. Dzięki systemowi można ograniczać koszty paliwa, dzięki funkcji eco driving.
Sebastian

Ja na ten moment używamy systemu Flotman który bardzo dobrze sprawdza się w zakresie monitoringu GPS. Szukałem rozwiązania które przede wszystkim będzie też dodatkowym zabezpieczeniem przed kradzieżą nowych busów i jak najbardziej daje radę. Do tego pracownicy przestali używać ich do celów prywatnych po godzinach pracy, dzięki czemu też wzrosły nam oszczędności :)
MikiRurke
Mam w firmie około 15 pojazdów, z których każdy wyposażyliśmy w system monitoringu transmobil. Działa to wszystko jak należy, zawsze wiemy co i jak dzieje się z samochodami, znamy trasy, zużycie paliwa. Raporty są częste i bardzo obszerne. Super sprawa
controlny

Im większa firma, tym większe prawdopodobieństwo utraty paliwa w niekontrolowany sposób. Samochody ciężarowe, szczególnie na długich trasach narażone są na kradzież paliwa - nie tylko przez kierowców, ale też złodziei na postojach. Monitoring GPS https://www.gpsguardian.pl/oferta/monitoring-pojazdow-ciezarowych/ to najlepszy sposób na kontrolę spalanego paliwa przez samochodu z firmowej floty.
Łukasz
pewnie wielu w tym momencie zaskoczę, ale zapraszam po GPS do firmy SOLID. Mamy w ofercie bardzo rozbudowany program dostosowany do potrzeb każdej działalności. W ofercie znajdziecie wszystko od samej lokalizacji po system zintegrowany z CANem i tachografem. Do tego możliwość dopięcia kart paliwowych do programu. Wszystkie raporty w cenie abonamentu.
W razie pytań zapraszam
Łukasz 783 940 195
GPSONLINE

Co Pan rozumie poprzez rozbudowany system GPS ?
emil55

Ja nawet nie zastanawiałem się nad takim rozwiązaniem kiedyś, ale teraz coraz częśćiej o nim myślę
GPSONLINE

Zapraszam Panie Emilu do rozmowy, chętnie Panu wyjaśnię o co w tym wszystkim chodzi i jak do tego się zabrać.
530 974 974
Wigor
Rozbudowany system GPS to taki ktory oferuje wiele wiecej poza wskazaniem polozenia pojazdu :) Na przykladzie systemu Flotman, ktorego z powodzeniem sam uzywam, mozesz miec tworzone raporty spalania, czasy przejazdu, ustawianie pukntow na trasie, harmonogramy czasu pracy, i duzo wiecej :) To prawdziwy kombajn za niewielkie pieniadze
gold
Witam,
Nie od ilości, czy rodzaju samochodów, dzięki naszej platformie lokalizacyjnej można uzyskać oszczędności na poziomie średnio kilkuset złotych miesięcznie za każdy pojazd przy jednoczesnej poprawie efektywności. Można łatwo analizować i rozliczać wydatki, definiować raporty dające pełny, realny obraz funkcjonowania mobilnych zasobów, a także szybko poprawić stan ich bezpieczeństwa. Flota objęta naszym monitoringiem funkcjonuje sprawniej, wydajniej i taniej.Obsługujemy zarówno klientów małych jak i dużych. Wszystkich, którzy potrzebują usługi monitoringu pojazdów. NA tle wielu firm zajmujących się tym tematem, wyróżnia nas choćby to, że jesteśmy w stanie odczytywać całą pamięć masową tachografów, dzięki temu można zdalnie ściągać historię kierowcy lub pojazdu do oficjalnych plików Inspekcji Transportu Drogowego w formacie ddd* Generalnie działamy na terenie całej europy, nie mamy problemów z połączeniem prze e-track, ghtrack itd. Współpracujemy z giełdami towarowymi typu TimoCom oraz TransEU. Po więcej informacji zapraszam do rozmowy telefonicznej.
kontakt: 880349523
BlazejKnyga

Co do monitoringu, to dobrze, że wcześniej zwróciłem się bezpośrednio do Verizon Connect . Na rynku jest tyle modeli, że na pewno z początku nie trafiłbym z wyborem i korzystał z czegoś zbyt skomplikowanego, a tak to korzystam z modelu z prostym i wygodnym interfejsem
Blob
kupiłem
gotową spółkę w sprzedaż spółek https://optioffice.pl/sprzedaz-spolek wyposażoną już w numery NIP,
REGON, VAT i zarejestrowaną w KRS. Spółka jest czysta bez załużeń
i jakichkolwiek zobowiązań handlowych. Mogłem wybrać interesujący
mnei kod PKD a sama transakcja przebiegła zgodnie z prawem i była
zatwierdzona u notariusza. W Optioffice mają spółki nowe i takie z
założone do 2 lat wstecz i wszystkie są bez załużeń i z czystą
historią oraz pełną dokumentacją. Na te założone do 2 lat
wstecz można po ich zakupie już starać się o dotacje, kredyty czy
pożyczki. Ja ze swej strony polecam sprzedaż spółek https://optioffice.pl/sprzedaz-spolek
zenekSR
monitoring samochodu GPS dobra rzecz. Zawsze można sprawdzić gdzie dany samochód jest i za ile czasu dojedzie do danego miejsca. U mnie w firmie mamy monitoring www.truckonline.pl/ . Dzięki temu wiemy czy dany kierowca jedzie i za ile dojedzie do wyznaczonego miejsca. A to ważna rzecz aby mieć dobry kontakt z klientem.