rico
szukam kogoś z dużym doświadczeniem w branży, na długą współpracę. możecie mi kogoś polecić?
darulo

już się wypowiadałem wcześniej na ten temat, ale mogę polecić z czystym sumieniem firmę http://starsirius.pl/ bo z nimi sam współpracowałem
beniamin
pracowałem z Optimą , nie mam zastrzeżeń do tej firmy
Marcin

Ja korzystam z bazy programu www.soot.pl Zbudowałem tam sobie całą grupę rzetelnych przewoźników i z nimi współpracuję.
Komec
ja już długo pracuję z TSH Polmar i jeśli szukasz kogoś na dłuższą współpracę - to polecam z czystym sercem.
B&c
Tsh Polmar to dość znana firma zarówno na rynku krajowym jak i zagranicznym Współpraca z nimi układa się dość dobrze.
Rzetelny i dobry partner w tym biznesie.
qwerty

Cargo Transport, tu masz namiar . Godni zaufania.
Neear
ja tez korzystam z optimy i jak najbardziej moge polecic. zlecam im transport warzyw i owocow w specjalnie przystosowanych samochodach, zawsze sa na czas.
badyl
Polecam firmę Hussar Gruppa, wyróżniają się bardzo szerokim wachlarzem świadczonych usług.
Katarina22

Polecam Piast Cargo z własnymi magazynami :) http://www.piastcargo.com/pl/oferta
Michał
Witam, polecam firmę Waldemar sp. z o.o.. Posiadają również magazyny, a ich baza znajduje się blisko granicy. Więcej informacji znajdziecie na stronie internetowej www.waldemar.com.pl
Kokos
morska spedycja miedzynarodowa net-cargo www.net-cargo.pl/ jest swietna. Korzystam z ich uslug juz od dluzszego czasu - transportuje towar z polnocy i wszystko zawsze odbywa sie tak jak bylo zaplanowane
mag-spe
Firma spedycyjna nawiąże współpracę z odpowiedzialną firmą transportową posiadającą ciągniki siodłowe w zestawie z firanką. Na tą chwilę prowadzimy ponad 300 aut. Dołącz i Ty!
Zapewniamy na kraju:
o 2000-2500 km tygodniowo
o Stawka od 2,80 do 3,80zł netto za km
o Nie rozbijamy na pełno/pusto – rozliczamy się frachtowo
o Wyjazdy i powroty organizujemy z Twojej bazy
o 7dniowy termin płatności!
Masz pytania? Nie krępuj się, dzwoń! 505043487
mag-spe
Masz ciągnik siodłowy jednak stoi on nieużywany? Posiadasz do niego chłodnię lub firankę? Szukasz pracy bezpośrednio pod produkcją? Serdecznie zapraszamy! Tylko my w zamian za rzetelną pracę zapewniamy Ci:
9tys. Km miesięcznie na kraju i 11tys. Km na międzynarodówce!
3,40zł netto za km na kraju i minimum 1Euro netto na międzynarodówce!
Gwarancja zleceń!
Wyjazdy i powroty w okolice Twojej bazy!
Spedytor do dyspozycji 24h/dobę
Zjazdy co tydzień lub dwa – w zależności od upodobań
Brak pustych przejazdów!
Nie czekaj, pisz/dzwoń! 505043487 Czekamy właśnie na Ciebie
Magdalena

poszukujemy solidnych przewoźników do współpracy w transporcie międzynarodowym.
Jesteśmy międzynarodową spedycją w Berlinie, na rynku dzialamy od ponad dwudziestu lat.
Oferujemy między innymi:
- płatność 1,00€/km + oplaty drogowe,
- około 11000-12000 kilometrów na miesiąc,
- terminy płatności do negocjacji od 7 do 45 dni,
- pełne zarządzanie i organizowanie po polsku,
- kontrakt transportu nieograniczony w czasie
lub do negocjacji.
Jezeli sa Panstwo zainteresowani prosze o wiadomosc na maila magdalena.patalas@wwlsped.com
Morelowy Ptok
Ja od siebie polecam AB logis (ablogis.pl). Organizują transport z portu gdyńskiego do dowolnego miejsca w Polsce i Europie. Są sumienni i nie wykręcają się sianem, do tego trzymają się zasadniczych ustaleń.
Morelowy Ptok
Ja od siebie polecam AB logis (ablogis.pl). Organizują transport z portu gdyńskiego do dowolnego miejsca w Polsce i Europie. Są sumienni i nie wykręcają się sianem, do tego trzymają się zasadniczych ustaleń.
piotrek

Na pewno warto polecić MW Spedition. Sa z okolic Poznania, dobry wylot na Niemcy autostradą A2. Współpracowałem z nimi przy pojedynczych akcjach i obsługa super, wszystko bardzo profesjonalnie dopilnowane.
RadekVesta

Poszukuję PLANDEK, FIRANEK I CHŁODNI do prowadzenia.
- wysokie stawki za km,
- trasy dostosowujemy do każdego klienta bezpośrednio,
- termin płatności 30 dni,
- gwarancja 9 tys. km miesięcznie,
- około 2,5 – 3 tys. km tygodniowo,
- BEZ ABONAMENTU
Kontakt:
Tel - 504 828 816
Mail - r.starynszczak@vesta-polska.com
Paweł
Pozwolę sobie skopiować dane firmy:
CHRISMAR Transport&Logistics
Krzysztof Niczyporuk
Ul. Orłowskiego 20
04-830 Warszawa
Tel. +48 22 615 60 82
Tel. +48 22 615 24 11
Tel. +48 22 615 95 36
Tel. +48 22 615 59 29
chrismar@konto.pl
www.chrismar.eu
Pracuję w Chrismarze kilka lat i przewożę materiał ADR. Wcześniej pracowałem w kilku innych i sam się zwalniałem, bo albo byli niewypłacalni, albo atmosfera była zbyt gęsta, albo warunki poniżej poziomu i godności każdego szanującego się kierowcy. W obecnej firmie pracuję długo i jestem zadowolony.
Marcin

Mam dwa a mogę mieć trzy ciągniki siodłowe i chce je wrzucić na trasy międzynarodowe do zagranicznego przewoźnika z polską obsługą.
elan
tez mialem okazje wspolpracowac niebezposrednio z MW Spedition, spedycja z Poznania i są naprawde bardzo dobra firma pod wzgledem terminowosci, odpowiedzialnosci i ogolnego podejscia do klienta i towaru. Kierowcy wszystko sprawdzają, i ogolnie firma nie ma zadnych kradzieży towaru a jeżdza po Polsce i na miedzynarodówce
GOBLIN
Nasza firma jest z wieloletnim stażem na rynku usług transportowych, logistycznych oraz spedycyjnych. Naszym głównym celem jest budowanie długotrwałych relacji z podwykonawcami i zleceniodawcami. Dzięki sprawności działania i jakości naszych usług obsługujemy wiele firm na terenie Europy. Świadczymy profesjonalne usługi z zakresu transportu samochodowego towarów oraz spedycji krajowej i międzynarodowej. Wysoka jakość, terminowość oraz precyzja świadczonych przez naszą firmę usług w połączeniu z wieloletnim doświadczeniem naszych pracowników znalazła uznanie wśród wielu firm. Obecnie poszukuję stabilnych podwykonawców na trasy międzynarodowe posiadających auta typu : Mega, Plandeka, Firana, Zestaw, Jumbo, Solo, Bus plandeka/firana do 3.5 t, Platforma, Chłodnia 22 t, Niskopodwoziowy i inne auta do 24 ton.
OFERUJEMY PAŃSTWU :
* stałą współpracę całoroczną w ruchu krajowym i międzynarodowym,
* przerzuty po Europie z wylotami i powrotami na bazę przewoźnika ,
* ładunki bez wymiany palet,
* terminowe płatności (45 dni), lub system uzależniony.
* pewność i ciągłość zleceń,
* rezerwacje przepraw promowych,
* realne rynkowe frachty,
* możliwość zgłaszania wolnych aut,
* opiekę doświadczonych spedytorów 24/h na dobę,
* przebieg ( po Europie ) min. 12.000 km miesięcznie, kilometry są przeliczane wg mapy Google oraz podawane każdorazowo na zleceniach transportowych,
* ilość km na małe auta do uzgodnienia,
* trasy w różnych relacjach,
* atrakcyjne stawki za każdy przejechany kilometr,
* oferujemy rzetelne podejście do Przewoźnika,
* system pracy 1:1, 2:1, 3:1, 4:1,
* współpracę z firmą o ugruntowanej i stabilnej pozycji na rynku,
* kółka po krajach : Niemcy, Francja, Belgia, Holandia, Szwecja, Norwegia, Włochy, Hiszpania
* Stawka - 0.90 euro - auta 24 tony
* Stawka 0.38/0.40 auta do 3.5 t
Zainteresowanych nawiązaniem współpracy zapraszam do kontaktu na adres e-mail : tomaszjacekgrygas@gmail.com
Julian44
muller ja znam, też długo pytałem ale to trzeba samemu rozmawiać. Z tą firmą możesz się elastycznie dogadać,bo to prawda że puszczają bez umów. Nawet na giełdzie możesz sprawdzić jak chłopaki piszą dość dobrze pod muller.
kazik
Zgłoś się do blau speed. Oni odpowiadają za dobrą spedycję