9 postów w tym temacie
ira
Polecam usługi transportowe firmy Kangoor (www.kangoor.pl). Transport towarów i aut kontenerami, plandekami, lawetami o ładowności 800-1300 kg, objętości do 10EP i długości paki do 4,9 metra. 1,2 pln netto/km. Tel. 500 775 704.
darek

Spedycja z okolic Poznania - M&W Spedition, moim zdaniem ta firma jest dobra w transporcie zagranicznym. maja blisko granice niemiecka i od poczatku brali zlecenia za granice. zrobili sobie jakies doswiadczenie, wyspecjalizowali sie w kierunku zachodnim co dalo stałe kontrakty z co za tym idzie stałe ładunki dla przewoźników
Johnie
Firma Cargo Transport. Solidni, konkretni, z rozbudowaną flotą. Trzymają się terminów i są naprawdę słowni. Współpraca układa nam się naprawdę super. Szczerze polecam każdemu takiego partnera :)
Marekk

Macie jeszcze jakieś sprawdzone firmy lub propozycje?
Markko

Moim zdaniem czytanie opinii na temat potencjalnych przewoźników to najlepsza metoda. Warto też się zastanowić na jakich zasadach będziemy współpracować aby to było najkorzystniejsze dla nas. Bardzo popularna jest w dzisiejszych czasach logistyka kontraktowa więc warto sobie przybliżyć jej definicję. Jest to bardzo dobra alternatywa dla samodzielnego przeprowadzania działań związanych z takimi procesami jak: magazynowanie i dystrybucja towarów. To właśnie kompleksowe podejście do całego zagadnienia daje wymierne korzyści.
maciejewskimichal

Witam,
polecam przewozy Polska Anglia oraz busy z Polski do Anglii z firmy przewozowej http://evobus-anglia.pl/, która wykonuje swoje zadania z pełnym profesjonalizmem. Zawsze spełniają moje oczekiwania. Polecam!
karolkrol78

Ja z czystym sumieniem mogę polecić firmę transportową SuperBusy która oferuję busy z Polski do Anglii ale również przewożą paczki do Anglii
jakubdabek104

Sprawdzoną i godną polecenia firmą transportową np w kierunku Szwajcarii jest według mnie firma http://szwajcariabusy.pl/ Zarówno ja jak i moi bracia pracujący w Szwajcarii korzystają już od bardzo dawna z ich usług więc wiem co mówię;))
Łukasz
Polecam firmę transportową, miałem okazję korzystać przy przeprowadzce. Wszystkie rzeczy trafiły na nowe mieszkanie w idealnym stanie, a panowie pomogli mi ze zniesieniem rzeczy z 3 piętra (blok bez windy).