System nadzoru GPS pod Uber - Flotman?
Subskrybuj wątekRozpoczęty dnia 25.06.2020
Odpowiedz w tym temacie10 postów w tym temacie
MarcinZG

Witam. Przymierzam się do rozpoczęcia działalności jako pośrednik/nadzorca kierowców w aplikacji do przewozów osób Uber (rozważam też przewóz jedzenia w podobnych aplikacjach). Planuję rozpocząć od 2-3 pracowników i aut wziętych w wynajem długoterminowy - myślę że to dobra droga. Pozostaje jednak kwestia nadzoru pracy kierowców i ewentualnych problemów z autem (kradzież, wypadek). Kolega z branży polecił mi system gps Flotman, twierdząc że to polski produkt, który spisuje się świetnie u niego w firmie (busy do 3,5t). Czy rzeczywiście jest to najlepsze rozwiązanie dla mojej działalności? Czy wiecie z jakich systemów korzystają firmy nastawione pod jazdę z aplikacji? Pozdrawiam
Czarniawy
Mam kolegę który niedawno rozszerzył swoją działalność właśnie o pośrednictwo dla kierowców z aplikacji. Z tego co wiem nie wprowadzał żadnego systemu komputerowego, po prostu ustalił tygodniową stawkę opłaty dla każdego kierowcy i niczym się nie interesuje - ile ktoś zarobi i ile jeździ w danym tygodniu.
TobiKing

Od początku działalności warto wszystko rozwijać zgodnie z założonym z góry planem, kontrolować firmę w 100%, nie stawiać nic na przypadek. Wprowadzenie systemu zarządzania z pewnością Ci w tym pomoże. Osobiście działam w przewozie międzynarodowym i jest to moim zdaniem niezbędne. Z systemem Flotman spotkałem się tylko pobieżnie, ale opinie raczej pozytywnie. Ja korzystam z zagranicznego rozwiązania, ale to nie znaczy, że nasze Polskie będzie gorsze - szczególnie, że w transporcie jesteśmy europejską potęgą ;) Pozdrawiam
aku
Wez pod uwage, ze jezeli masz stary dojechany akumulator to moze on nie wytrzymac ciaglego poboru, moze sie rozladowywac i potem nie starczy Ci na zaplon auta :) Takze moze niezbedna bedzie wymiana rowniez akumulatora
Tomcio
A ja ze swojej strony dodam, zebys zadbal o wszystkie formalnosci zatrudnienia kierowcow - przede wszystkim weryfikuj posiadanie uprawnien, czy nie sa zatrzymane!! A poza tym dobrze skonstruowane umowy, z odpowiednia odpowiedzialnoscia kierowcy w razie w
FilipM
Dobrze wiedzieć i na pewno wezmę pod uwagę, bo właśnie zaczynamy poszukiwania skutecznego systemu do monitoringu GPS, żeby efektywnie zarządzać flotą i jednocześnie maksymalizować zyski.
Kongobongo
Podklepuje to co powiedzieli Koledzy wyzej - zadnen system w Polsce jak Flotman. W tej cenie, jakosc i dokladnosc jest naprawde swietna.
Melik
Dobrze wiedzieć, bo rzeczywiście bardzo mnie to ciekawi. Przede wszystkim efektywność jest kluczowa, aby móc skutecznie rywalizować z innymi.
Hubetos
Flotman sprawdza się bardzo dobrze, jeżeli już macie kilka, czy kilkanaście samochodów i potrzebujecie wsparcia w zachowaniu pełnej kontroli, bezpieczeństwa i odpowiedniej organizacji tras, zleceń oraz ustalenia przejazdów konkretnych kierowców. My zaczynaliśmy mieć coraz większe problemy, dlatego dobrze że posłuchałem przyjaciela wprowadzają system monitoringu GPS daje wiele możliwości, automatyczne raporty i w końcu wszystko jest na swoim miejscu, a klienci nie dzwonią stale z pretensjami.
gold
Witam,
Nie od ilości, czy rodzaju samochodów, dzięki naszej platformie lokalizacyjnej można uzyskać oszczędności na poziomie średnio kilkuset złotych miesięcznie za każdy pojazd przy jednoczesnej poprawie efektywności. Można łatwo analizować i rozliczać wydatki, definiować raporty dające pełny, realny obraz funkcjonowania mobilnych zasobów, a także szybko poprawić stan ich bezpieczeństwa. Flota objęta naszym monitoringiem funkcjonuje sprawniej, wydajniej i taniej.Obsługujemy zarówno klientów małych jak i dużych. Wszystkich, którzy potrzebują usługi monitoringu pojazdów. NA tle wielu firm zajmujących się tym tematem, wyróżnia nas choćby to, że jesteśmy w stanie odczytywać całą pamięć masową tachografów, dzięki temu można zdalnie ściągać historię kierowcy lub pojazdu do oficjalnych plików Inspekcji Transportu Drogowego w formacie ddd* Generalnie działamy na terenie całej europy, nie mamy problemów z połączeniem prze e-track, ghtrack itd. Współpracujemy z giełdami towarowymi typu TimoCom oraz TransEU.
Po więcej informacji zapraszam do rozmowy telefonicznej:
kontakt: 880349523